13

IMG_20160422_164626

Q: Henning -> Randi
Vad svårt det är att ställa frågor! Men också kul. Jag inser nu att en borde göra det oftare – skicka iväg ett mail med en fråga till en vän. Jag vet inte om det är en jobbig fråga, men vi har ju pratat lite om det för något år sedan så tänkte att det vore kul att höra en liten vidareutveckling av det: vill du berätta om ett riktigt svårt beslut du har tagit eller inte tagit någon gång? Och kanske skriva något om hur du gör för att ta beslut när du arbetar med konst?

A: Randi -> Henning
Jeg tar meg friheten til å hoppe over det første spørsmålet og svare på det siste.
Det punktet som lager mest mest krøll for meg når det kommer til avgjørelser og kunst, er når jeg har en idé, men ikke klarer å ta avgjørelsen om jeg skal jobbe videre med den eller ikke. Hvis det skjer for ofte blir jeg sittende fast. Jeg prøver å tenke at for å kunne gå tilbake på en avgjørelse må jeg ha tatt den først. Jeg prøver med andre ord å gjøre selv om jeg enda ikke helt vet. Det handler vel mye om å la verket leve litt for seg selv og å slippe det, slik at jeg kan se hva som kan skje. Å slippe kontroll og la ting komme fram selv om det kan gjøre meg flau. Da ser jeg tydeligere hva som er der, og de neste avgjørelsene kan komme litt lettere.

Q: Randi -> Stian
Kan du fortelle om noe du har funnet ut om eller gjennom din kunstneriske praksis i tida på kunstakademiet? Eller fortelle om noe helt annet du har funnet mens du har vært her?

April 28, 2016
Skrevet av BA13

Legg igjen en kommentar

Kategorier: Kategorisert

Skriv inn din kommentar her

Navn

E-mail

Nettside